Waarom juridische hulp bij letselschade?

Het verhalen van letselschade is vaak een traject dat lang duurt. Er is ook juridische kennis voor nodig en er worden vaak ingewikkelde berekeningen gemaakt om tot het uiteindelijke schadebedrag te komen. Hierbij wordt gekeken naar het misgelopen inkomen, naar de geleden immateriële schade (smartengeld) en nog veel meer.

Onze schade-experts proberen altijd om te voorkómen dat een zaak door dure advocaten voor de rechter wordt gebracht. Dat lijkt vaak een snelle manier, maar leidt meestal tot een lagere schadevergoeding én veel hogere kosten. Door onze schade-experts met een realistische kijk op de letselschade en gedegen juridische, en praktische achtergrond, wordt dit dus meestal voorkomen. Naast de schadevergoeding, claimen zij ook hun eigen kosten bij de tegenpartij. Dat is het mooie aan de werkwijze: deze juridische bijstand kost u meestal helemaal niets! Van tevoren bespreken onze experts uiteraard met u de mogelijkheden.

De tegenpartij probeert zo weinig mogelijk uit te betalen

Wat tot slot ook een belangrijk argument is om zelf (onze) juridische hulp in te schakelen, is het feit dat de tegenpartij altijd zal proberen zo weinig mogelijk schade uit te keren. De grote verzekeraars hebben allemaal slimme mensen in dienst, die het zo proberen te draaien dat het uw schuld is, of dat de schade wel meevalt of anderszins. Ook komen ze vaak met rapporten van eigen schade-experts die zogenaamd onafhankelijk zijn. De schattingen van deze “experts” zijn heel vaak veel te laag.

Vraag vrijblijvend advies aan over uw letselschade!

Letselschade verhalen