De juridische bijstand bij letselschade is meestal gratis

In de meeste gevallen kost de juridische bijstand u helemaal niets. Naast het vergoeden van de geleden schade zoals medische kosten, smartengeld en schade aan bijvoorbeeld fiets of auto, dient de tegenpartij ook de kosten van juridische bijstand te vergoeden. Het is dan wel belangrijk dat de tegenpartij de aansprakelijkheid voor het ongeluk of voorval erkend.

De werkwijze van onze experts is altijd dat zij geheel gratis en vrijblijvend contact met u opnemen en met u bespreken wat uw kansen zijn. Zij schatten de kans op erkenning van aansprakelijkheid door de tegenpartij in en als deze kans groot genoeg is, gaan zij samen met u aan de slag.

Als vervolgens aansprakelijkheidserkenning volgt – de tegenpartij geeft toe dat zij schuld heeft en dus aansprakelijk is voor het ongeluk of voorval – dan nemen de experts het risico op zich. Zij gaan dan uw schade claimen bij de tegenpartij én daar bovenop nog eens de kosten voor de juridische bijstand. Het kost u dus helemaal niets. Valt het uiteindelijk tegen en wordt de schade toch niet vergoed, dan hoeft u toch niets te betalen. Zoals gezegd dragen de experts het risico als zij eenmaal met uw zaak aan de slag gaan.

Vraag vrijblijvend advies aan over uw letselschade!

Letselschade verhalen