Kwaliteitsgarantie afwikkeling letselschade

Van het begin (intake-gesprek) tot het einde (de uitbetaling van de schadevergoeding) houden onze experts nauw contact met de klant. Op alle vragen reageren zij vaak binnen enkele dagen, maar gegarandeerd binnen twee weken. Wordt uw zaak daadwerkelijk ook een zaak voor onze experts (een dossier), dan houden zij u tijdens het hele traject voortdurend op de hoogte van de vorderingen en gebeurtenissen. Tevens ontvangt u kopie├źn van de verschillende stukken (behalve de medische) en kunt u altijd vragen stellen.

Letselschade is een aangrijpende gebeurtenis in een mensenleven, en het is geen leuke manier om in de WAO te belanden. Vrijwel de meeste slachtoffers willen zo snel mogelijk weer aan het werk. Naast het verhalen van de schade, zullen de experts dan ook kijken hoe zij u weer aan het werk kunnen krijgen. Hiervoor schakelen zij dan arbeidsdeskundigen in en eventueel praten ze ook met uw werkgever. De inzet van externe arbeidsdeskundigen wordt ook verhaald op de tegenpartij.

Tot slot zijn onze experts aangesloten bij de verschillende branche-verenigingen in het veld:

  • Het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS)
  • Het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE)
  • De Nationale LetselTelefoon (NLT)
  • Het Platform Experts Personenschade (PEP)

De gegarandeerde kwaliteit, de realistische kijk op letselschade en de gedegen, nauwe samenwerking met de klanten, maakt onze experts de juiste partners als u letselschade heeft.

Vraag vrijblijvend advies aan over uw letselschade!

Letselschade verhalen