Letselschadevergoeding of smartengeld

Wat is de hoogte van de vergoeding?

De hoogte van de vergoeding hangt heel erg af van welke schade u precies heeft opgelopen, of u voor korte of lange tijd arbeidsongeschikt bent en natuurlijk ook van de daadwerkelijke medische kosten en bijvoorbeeld de kosten van reparatie van uw kleding, scooter of auto. Ook het smartengeld voor geleden pijn, verdriet en gemist levensgenot moet berekend worden.

Samen met u gaan onze experts bepalen wat de precieze geleden schade is en wat de hoogte van die schade is. De schade aan uw auto of kleding en de medische kosten zijn relatief makkelijk te bepalen. De vergoeding voor gemiste inkomsten (door het niet kunnen werken) en de letselschade zijn een stuk moeilijker. Maar onze experts kunnen door hun ruime ervaring wél een realistische inschatting maken van wat vergoed kan worden.

En het mooiste is nog: in de meeste gevallen hoeft het u niets te kosten! Bovenop de schadevergoeding worden namelijk ook altijd de kosten van de juridische bijstand geclaimd. Lees hier meer over de kosten van de juridische bijstand.

Vraag vrijblijvend advies aan over uw letselschade!

Letselschade verhalen